Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας εύχεται καλό καλοκαίρι


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας εύχεται καλό καλοκαίρι γεμάτο υγεία και αισιοδοξία.

 Οι προσπάθειες που κατέβαλε ο Σύλλογος τους δύο τελευταίους μήνες σε διάφορα σημαντικά θέματα, είχαν θετική έκβαση.
α)Όσον αφορά το θέμα εγγραφής νέων μελών στο Σύλλογό μας, ήδη έχουμε αρκετές νέες αιτήσεις ενώ πάνω από τριάντα (30) γονείς ζήτησαν την επικοινωνία μαζί μας.
Τα σχετικά έγγραφα επικοινωνίας είναι:
1)Φάκελος ο οποίος περιέχει αίτηση εγγραφής και ενημερωτικό σημείωμα και θα βρίσκεται στη γραμματεία, ενώ πρόκειται να διανεμηθεί και με την νέα σχολική χρονιά από τους καθηγητές στους μαθητές.
2)Αίτηση  αποστολής στοιχείων
Για όσους επιθυμούν να αποσταλούν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο Σύλλογο ,υπάρχει σχετικό έγγραφο στη γραμματεία του Ωδείου.
Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν απευθείας με τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να χρησιμοποιήσουν    τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που υπάρχουν στην ιστοσελίδα.
β)Θέμα ανακαίνισης Ωδείου
Το θέμα της ανακαίνισης ήταν το δεύτερο θέμα στο οποίο δραστηριοποιηθήκαμε με διάφορους τρόπους. Ήδη η διεύθυνση το Ωδείου ευαισθητοποιήθηκε και ξεκίνησε τις διαδικασίες.
Σας παραθέτουμε παρακάτω την ευχαριστήρια επιστολή της προς το Σύλλογο μαζί με τη δική μας υπόσχεση να συνεχίσουμε με πνεύμα συνεργασίας κάθε απαραίτητη προσπάθεια για να απολαύσουμε όλοι, και προπάντων τα παιδιά μας ένα κτήριο πιο καθαρό,πιο ασφαλές  και πιο όμορφο.

 
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σχόλια