Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση του Συλλόγου Σπουδαστών του ΚΩΘ

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση του Συλλόγου Σπουδαστών του ΚΩΘ και την αναδημοσιεύουμε:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

Ως σύλλογος σπουδαστών του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης υπερασπιζόμαστε στο ακέραιο τις αποφάσεις μας, οι οποίες ελήφθησαν πάντα σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία. Ακολούθως υπερασπιζόμαστε τις δράσεις και τα κείμενα μας στο διάστημα του τελευταίου χρόνου, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουν επιχειρηθεί πλείστες προσπάθειες για την υποβάθμιση του ωδείου υπό οποιαδήποτε έννοια.

Δεν δεχόμαστε κανενός είδους συνεργασίες με αντάλλαγμα οποιαδήποτε οπισθοχώρηση ως προς τις πάγιες θέσεις μας. Αποδεχόμαστε το αυτονόητο: τις κάθε είδους νόμιμες ενέργειες που οφείλει να προβεί το δσ του ωδείου ή μέλη αυτού, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση της δίωξης των σπουδαστών που το ίδιο προκάλεσε.

Καταγγέλλουμε την προκλητική και αυταρχική συμπεριφορά μελών του δσ του ωδείου στην συνάντηση της 23ης Φλεβάρη με τους σπουδαστές και επιφυλασσόμαστε για τις νόμιμες ενέργειες στις οποίες θα προβούμε ως σύλλογος κατά του προέδρου Χαράλαμπου Λεφάκη σχετικά με την ηχογράφηση της συνάντησης αυτής, η οποία ξεκίνησε χωρίς ανάλογη ενημέρωση και συνεχίστηκε χωρίς τη συγκατάθεση των σπουδαστών.


Σύλλογος Σπουδαστών ΚΩΘ

11 /03/2011

Σχόλια