Επιστολή της Διευθύντριας του ΚΩΘ σχετικά με το θέμα της χρονιάς και του οικονομικού προβλήματος

Αγαπητοί συνάδελφοι, σπουδαστές και γονείς,

Με χαρά σας ανακοινώνω πως το ΥΠ.ΠΟ.Τ ενέκρινε για το οικονομικό έτος 2012 πίστωση 1.000.000 ευρώ για το Κ.Ω.Θ. στον ΚΑΕ του προϋπολογισμού του.

Υπενθυμίζω πως για το οικονομικό έτος 2011 είχε εγκρίνει 650.000 ευρώ.

Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του στις 31-1-2012, αποφάσισε την άμεση πρόσληψη των επιλεγέντων, κατόπιν προκηρύξεων, καθηγητών. Οι συμβάσεις θα είναι πεντάμηνες, από 1.2.2012 έως 30.6.2012.

Αυτό σημαίνει ότι τα μαθήματα ξεκινούν άμεσα (Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου). Ενημερώστε, παρακαλώ, το ταχύτερο τη Γραμματεία για μία ακόμη φορά, για τον ακριβή αριθμό των μαθητών σας.

Επίσης ενημερώστε τους μαθητές σας, πως το Δ.Σ. βάσει των άρθρων 40 παρ. 3 και 57 παρ. 3 του Κανονισμού, ενέκρινε το δικαίωμά τους στις εξετάσεις του Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2012, συμπεριλαμβανομένων και των προαγωγικών, εφ΄ όσον ο επιβλέπων καθηγητής συμφωνεί σε αυτό.

Με βάση τα παραπάνω οικονομικά δεδομένα, διαπιστώνουμε πως το ΥΠ.ΠΟ.Τ αποδεικνύει έμπρακτα αυτή τη στιγμή τη βούλησή του να στηρίξει το Κ.Ω.Θ.

Επίσης σας ενημερώνω πως το ΥΠ.ΠΟ.Τ, σε επικοινωνία με το Υπ. Οικονομικών, συνεχίζει να διεκδικεί και να αναζητά άμεση λύση για τα δεδουλευμένα του 2011.

Ας χαρούμε λοιπόν, για λίγο έστω, με το γεγονός πως ένα εμπόδιο ξεπεράστηκε, ας αφήσουμε στην άκρη τα αρνητικά σενάρια και ας πάρουμε κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα εμπόδια.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του ΚΩΘ



Λόλα Τότσιου

Σχόλια