Δράση συλλόγου 2017
1) Κοπή Βασιλόπιτας για το 2017, με τη συμμετοχή της Ορχήστρας πνευστών του Ωδείου, κλήρωση δώρων και εορταστικό μπουφέ.
2) Συμμετοχή στο forum (14 Μαρτίου 2017) για τρίτη χρονιά. Διοργάνωση πάνελ γονιών με θέμα συζήτησης «Τα εκπαιδευτικά συστήματα και ο ρόλος των γονέων στην εκπαιδευτική διαδικασία».
3) Εγκαίνια έκθεσης της μικρής Σελίνα ( Σαχαρζάντ Χασάν) από την πρόεδρο του συλλόγου Γονέων Κ.Ω.Θ., στις 22 Μαρτίου 2107.
4) Αγορά μικροεπίπλων για τις ανάγκες του Ωδείου.
Δράση συλλόγου 2018
1) Για τέταρτη συνεχή χρονιά,  διοργάνωση της κοπής βασιλόπιτας, με συμμετοχή όλων των συλλόγων (Καθηγητών, Σπουδαστών και Διεύθυνσης). Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας όλων των συλλόγων και της διεύθυνσης, προς έναν κοινό στόχο: την αναγνώριση, αλλά και την διατήρηση του υψηλού επιπέδου σπουδών που προσφέρει το Κ.Ω.Θ. στα 104 χρόνια από την ίδρυση και την λειτουργία του.
2) Συμμετοχή στην εβδομάδα forum «Τα μαθήματα αλλιώς», με το υπέροχο χορευτικό του κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη (Το χορευτικό με τις βεντάλιες), καθώς και με την παρουσίαση της ιστορικής διαδρομής για το σύμβολο της βεντάλιας από την αρχαιότητα ως την σύγχρονη εποχή, από μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων Κ.Ω.Θ.
3) Συμμετοχή του συλλόγου Γονέων στην  συναυλία της ορχήστρας εφήβων του Κ.Ω.Θ. με την ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, με τη δημιουργία μπουφέ υποδοχής για τους νεαρούς μουσικούς (Τετάρτη 26 Μαΐου 2018).
4) Εκπτωτική προσφορά στο πάρκινγκ «Θερμαϊκός»  (Αμβροσίου 6), για όλους τους γονείς, μέλη του συλλόγου Γονέων Κ.Ω.Θ.

Σχόλια